Wefood
0 Takipçi
36 Ürün
Glutensiz beslenme, verdiği hafiflik hissi ve rahat sindirim avantajıyla günümüzde çölyak hastalarının yanı sıra diğer tüketici grupları tarafından da büyük ilgi görüyor. Türkiye’de geniş çapta tarımı yapılan pirinç de bunun için en ideal ve kolay ulaşılabilir alternatifler arasında yer alıyor.Japon, Çin ve Hint mutfaklarının yüzyıllardır ayrılmaz bir parçası olan pirinç unu; tüm tariflere uyum sağlayan lezzetli ve nötr aroması ile sizin mutfağınızda da vazgeçilmez olmaya aday!Pirinç unu sayesin...
Çikolatalı ballı fındık ezmesi, rafine şeker tüketiminden kaçınan bireyler için ideal formüle sahip, sadece bal ile tatlandırılmış bir çikolatalı fındık ezmesi seçeneğini oluşturuyor.Wefood, çikolatalı ballı fındık ezmesinde doğrudan çikolata kullanmak yerine daha yüksek besin değerine sahip olan öğütülmüş kakao çekirdeklerini kullanıyor.Ayrıca fındıklar da besin değerinin korunması adına çok yüksek ısı uygulanmadan yavaşça öğütülüyor.Menşei: Türkiyeİçindekiler: %60 Fındık, %17 Kakao Çekirdeği, ...
Sebzeli arpa şehriye, farklı renk ve aromalara sahip sebze özleriyle renklendirilmiş alternatif bir tahıl mamulü çeşidini oluşturuyor.Yapay renklendirici kullanılmadan hazırlanan bu ürünler, çocukların makro besin öğeleri haricinde sebzelerdeki vitamin ve mineralleri de tüketebilmelerini sağlıyor.Üstelik renkli görünümleri sayesinde standart şehriyeye kıyasla daha eğlenceli sunumlar hazırlanabilmesine olanak tanıyor.Menşei: Türkiyeİçindekiler: Organik Durum Buğday İrmiği, Organik Ispanak Tozu, O...
Yulaf ezmesi, uzun süre tok tutma özelliği sayesinde sporcu beslenmesi ve diyetlerin olmazsa olmaz besin kaynakları arasında yer alıyor.Diğer tahıllara nazaran daha yüksek protein içeren bu besin, doğal glutensiz yapısı sayesinde ise rahatsızlık hissini önleyerek verimli bir tüketim sağlıyor.Peki, üretim koşulları gereği yulaf ezmesi tamamen doğal ve glutensiz olabilir mi?Markanız Wefood ise taze, doğal, temiz ve yüzde 100 glutensiz yulaf ezmesi tükettiğinizden rahatlıkla emin olabilirsiniz!Yüks...
Nohut unu, ham maddesi gereği Türkiye’deki en yaygın glutensiz un çeşitleri arasında yer alıyor.Dolayısıyla çölyak hastaları ve glutensiz beslenen pek çok kişi, onu uzun süredir yakından tanıyor.Hatta doğal ve etkili tüketime olan ilginin artmasıyla birlikte, nohut unu kullananların sayısı da gitgide artıyor.Peki, siz nohut ununun yüzde 100 glutensiz, GDO’suz, zirai ilaç içermeyen, besin değeri korunarak üretilmiş ve katkısız olanını mı arıyorsunuz?O halde Wefood Organik Nohut Unu beklentilerini...
Wefood Organik Dut Özü’nü sofralarından eksik etmeyenlere müjde: Yoğun lezzet, 315 gramlık ambalajından sonra şimdi de 640 gramlık büyük boy alternatifiyle sofralardaki yerini almaya hazır!Soğuk sıkım yöntemiyle elde edilmesi sayesinde tüm besin değerleri korunarak üretilen bu doğal ve katkısız ürün; tatlandırıcı olarak rafine şekere güçlü bir alternatif sunmasının yanı sıra, tatlı ihtiyacını karşılamak adına için tek başına da damak çatlatan bir lezzet sunuyor.Dut özü, dutların herhangi bir ısı...
Ballı fıstık ezmesi, yer fıstıklarının kavrularak öğütülmesi ve içerisine ham bal eklenmesiyle elde edilen tatlı bir gıda çeşidini oluşturuyor.Öncesinde kavrulmuş fıstıklar öğütülerek püre benzeri bir kıvama getiriliyor.Bu şekilde yoğun aromalı fakat tatlılık bakımından nötr bir ürün elde ediliyor.Ardından içerisine bal ilave edilerek tatlılık seviyesinin artması sağlanıyor.Böylece rafine şeker içeren ürünlere nazaran vücutta daha kolay sindirilebilen, dengeli bir lezzet elde ediliyor.Menşei: Tü...
Keçiboynuzu özü, baklagiller familyasına ait harnup (keçiboynuzu) bitkisinden elde edilen yoğun formüllü bir gıda çeşidini oluşturuyor.Keçiboynuzu pekmezinden farklı olarak kaynatılmadan üretilen ürün, yüksek ısıya maruz kalmadığı için daha taze bir aromaya ve yüksek besin değerine sahip oluyor.Koyu kahverengi görünümü ve hurma benzeri tadının yanı sıra, akışkanlık bakımından ise balı andırıyor.Menşei: Türkiyeİçindekiler: Organik Keçiboynuzu ÖzüYüksek aktif bileşenleriyle vücuda çok yönlü etki s...
Besleyici kahvaltıların ve hafif atıştırmalıkların aranan üyelerinden olan yulaf ezmesi, aynı zamanda uzun süre tok tutan besinler arasında da bir adım öne çıkıyor.Bu doğal gıda, lif ve protein içeriği ile dengeli ve hedef odaklı beslenen pek çok kişi tarafından tercih ediliyor.Ayrıca vücudun günlük besin ihtiyacını verimli bir şekilde karşılamaya da yardımcı oluyor.Peki, yulaf ezmesinin hangi şartlarda üretildiğini hiç merak etmiş miydiniz?Eğer seçiminiz Wefood Organik Yulaf Ezmesi’nden yanaysa...
Seylon tarçını, tarçın ağacının sadece iç kabuklarından üretilen değerli bir tarçın türünü oluşturuyor.Ağaç gövdelerinden alınan kabukların koyu renkli ve ağır kokulu atıl kısımları özenli bir şekilde temizleniyor.Ardından iç kabuklar kurutularak öğütülüyor ve ortaya açık renkli, yumuşak lezzetli ve güçlü aromaya sahip Seylon tarçın tozu çıkıyor.Üretimi Sri Lanka’da yapılan bu tarçın türü, bitkinin yapısından dolayı hala geleneksel yollarla ve uzun süren işlemler sonucu üretiliyor.Menşei: Sri La...
Sebzeli tel şehriye, organik domates ve organik ıspanak tozu ile renklendirilmiş alternatif bir tahıl mamulü çeşidini oluşturuyor.Wefood tarafından yapay renklendirici kullanılmadan hazırlanan organik sebzeli tel şehriye, çocukların ilgisini yemeğe çekmeye yardımcı olurken; sebzelerdeki vitamin ve mineralleri de tüketebilmelerine katkı sağlıyor.Menşei: Türkiyeİçindekiler: Organik Durum Buğday İrmiği, Organik Ispanak Tozu, Organik Domates, SuMarka : Wefood Kids...
Antep fıstık ezmesi, kabuksuz Antep fıstıklarının püre haline getirilmesiyle elde edilen bir gıda çeşidini oluşturuyor.Tarımı sınırlı bölgelerde yapıldığından ve yetişmesi için özel şartlar gerektiğinden, Antep fıstık ezmesi fiyatı bakımından da buna göre değerleniyor.Yoğun yeşil rengiyle öne çıkan bu ürün, damakta kavruk ve yoğun bir tat bırakıyor.Ancak istenen bu doğal tadın sağlanabilmesi için ürünün şeker ilavesiz ve katkısız olması büyük bir önem taşıyor.Menşei: Türkiyeİçindekiler: Kavrulmu...
Badem ezmesi, bademlerin iç kısımlarının ayıklanarak püre haline getirilmesiyle elde edilen bir ürün çeşidini oluşturuyor.Marzipan adıyla da bilinen bu gıda, ilk olarak Osmanlı mutfağında denenmiş olup günümüzde dünyanın pek çok yerinde sevilen bir ürün olarak tüketiliyor.Peki, sizce marzipan nedir ve neden bu adı almış olabilir? Marzipan, badem ezmesi tatlısının Avrupa’ya yayılmasının ardından aldığı İtalyanca kökenli bir isim olarak biliniyor.Fakat marzipan adlandırması daha çok şekerle yapıla...
Bu marka için henüz bilgi eklenmedi.












